Verzend- en leveringsbeleid

Verzend- en leveringsbeleid

Onderstaand ons verzend- en leveringsbeleid.

Levertijd

Wij hebben 2 tot 14 dagen levertijd. In drukkere perioden kan dit oplopen. Indien een bestelling bij ons binnenkomt gaan wij in samenwerking met onze leverancier direct aan de slag met de bestelling.

Transportkosten

Dit is een vast bedrag van €85 per order voor bezorging in Nederland, België en Luxemburg. De uitzondering is voor de Waddeneilanden waarvoor wij een speciale prijs kunnen opstellen. Voor projecten berekenen wij speciale transportkosten.

Bezorging

Dit is mogelijk op doordeweekse dagen, maandag tot en met vrijdag. Gewenste dag van bezorging kunt u vermelden onder “Bestelnotities” bij invoering van uw bestelling. Indien er na de bestelling specifieke aanpassingen zijn, kunnen wij dit in goed overleg afstemmen met elkaar.

Verpakking en transport

Alle bestelde artikelen zullen worden geleverd op pallets. De artikelen moeten door ontvanger zelf worden afgestapeld en naar aanleg punt worden gebracht. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het mee terug nemen van de pallets.

Aflevering

De chauffeur zal de pallet(s) afleveren met pompwagen of zogenaamde ‘kooi aap’. Dit kan zijn de parkeerplek bij uw woning of het gebouw dan wel locatie welke bereikbaar is hiermee.