Verduurzamen woning

Verduurzamen woning

Verduurzamen woning

Onze visie is om de wereld een stuk duurzamer te maken, waaronder het verduurzamen van een woning en bedrijfspand. Dat kunnen wij niet alleen en daarom hebben wij samenwerkingen met allerlei partners uit de duurzaamheidsbranche.

Deze samenwerkingen hebben wij met betrouwbare partners, zodat de kwaliteit altijd gewaarborgd blijft. Zie onderstaand onze huidige samenwerkingen.

Wil je ook met ons samenwerken? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking en het bespreken van de mogelijkheden.

Samenwerkingen voor installatie zonnepanelen

In heel Nederland hebben wij samenwerkingen met partners voor de installatie van zonnepanelen i.c.m. onze sedumdaken. Het is interessant en erg rendabel om een groendak te combineren met zonnepanelen. Uit onderzoek van de University of Technology Sidney is namelijk gebleken dat dit ruim 8% meer rendement van je zonnepanelen kan opleveren. Bekijk hier de mogelijkheden van zonnepanelen met een groendak.

De beste deal voor zonnepanelen!

Waarom kiezen voor Sunneroo?

  • We werken uitsluitend met goed opgeleide en uitgebreid gecertificeerde installateurs.
    Zo weet u zeker dat uw installatie wordt verricht door échte professionals.
  • Lokale onderneming actief in regio Noord-Brabant en Limburg.
  • Géén verassingen, een vaste prijs voor een compleet pakket.

Engineering op maat met aan de TU Delft ontwikkelde rekenmodellen

Sunneroo dakscan zonnepanelen

Met ons brede productgamma, ervaren verkoopadviseurs en
slimme simulatiesoftware zijn wij in staat u te voorzien in het best
passende systeemontwerp voor uw situatie en naar uw wens.

Serieel- of parallel geschakeld, glas-glas, white-backsheet of ultra
black? Wij leveren wat u wilt met een ontwerp dat past bij uw situatie
met onafhankelijk advies gegeven door uw persoonlijke
adviseur.

Logo TU Delft

Laagste prijs garantie

Heeft u elders exact hetzelfde aanbod gekregen voor een lagere prijs? Leg het ons voor en wij leggen u
het verschil uit of matchen de prijs. Zo bent u zeker dat u nooit 1 cent te veel betaalt.

Kwaliteit & Duurzaamheid

Sunneroo levert uitsluitend duurzame
materialen van de beste kwaliteit.

efefef

Kwaliteit en duurzaamheid Sunneroo

Hoge klanttevredenheid

Hoge klanttevredenheid met een 9+ waardering
uit 1000+ reviews op The Feedback Company,
Google reviews en Trustpilot.

Sunneroo installatie zonnepanelen

Wil je de mogelijkheden voor zonnepanelen bespreken met onze partner Sunneroo? Neem dan contact met ze op om de mogelijkheden te bespreken.

085 004 3810 l http://www.sunneroo.com

Samenwerkingen met houtbouw

Wij hebben samenwerkingen met partijen die in Nederland werken aan projecten met houtbouw. Hierbij kun je denken aan houten overkappingen, garages, bijgebouwen, tuinhuisjes, tiny houses, tuinkamers veranda’s, houtenwoningen etc.

Het voordeel van hout is dat het een duurzaam bouwproduct is. Daarnaast kun je met hout maatwerk leveren, het kan in alle vormen en kleuren, net wat je wilt. Wij werken met onderstaande bedrijven samen en proberen de houtbouw projecten te combineren met de groendaken.

Wat doen wij?

WOOD MADE is een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van tuinmeubels, het bouwen van overkappingen, veranda’s en het aftimmeren van ruimtes binnenshuis. Binnenkort wordt hier een nieuw aanbod aan toegevoegd namelijk het advies voor de verlichting en inrichting van overkappingen.

Wie zijn wij?

Denny. Ik ben Denny, 29 jaar en afgestudeerd als meubelmaker. Daarnaast heb ik ook een passie voor het maken en monteren van exclusieve trappen en heb ik dit werk altijd met veel plezier gedaan. Na vijf jaar dromen was het tijd om van mijn passie mijn werk te maken. Namelijk het maken van alles op het gebied van hout.

Op dit moment heb ik veel plezier in het ontwerpen en maken van overkappingen. Daarnaast onderzoek ik ook de andere mogelijkheden m.b.t. maatwerk meubels.
En wie weet wat we in doe toekomst hier nog aan toevoegen.


Shiona. Ik ben Shiona, 26 jaar en afgestudeerd als interieur ontwerper. Voordat ons bedrijf WOOD MADE ontstond was en ben ik nog steeds werkzaam als Senior Interior designer bij IKEA. Hier begeleid ik verbouwingen en ontwerp ik woonruimtes. Op mijn werk ben ik altijd bezig met het vernieuwen en bedenken van woonoplossingen, het inspiratieniveau in zo veel mogelijk stijlen en het tonen van de nieuwste woontrends.

Daarnaast houd ik mij in mijn werk bezig met duurzaamheid en betaalbaarheid. Maar het begon te kriebelen naar meer en daarom ben ik samen met Denny WOOD MADE gestart. Een fijne afwisseling welke ik goed kan combineren met mijn werk als interieurontwerper bij IKEA.

Bij WOOD MADE houd ik mij voornamelijk bezig met de planning van diverse projecten, het klantencontact en ontwerp ik overkappingen en tuinmeubels op aanvraag.
Ik kan al verklappen dat daar binnenkort een nieuw aanbod bij komt.

Het verhaal WOOD MADE

Naast dat wij al tien jaar een stel vormen hebben wij ook onze krachten gebundeld op zakelijk gebied. Waar Denny echt een doener is met oog voor detail, is Shiona juist de persoon die het overzicht bewaakt en ervoor zorgt dat een project in goede banen wordt geleid. Met onze achtergronden als meubelmaker en interieurontwerper vullen wij elkaar naadloos aan.

Wij zijn harde werkers met een grote dosis doorzettingsvermogen. Niks is ons te gek. Tijdens een kennismaking gaan wij graag met jou in gesprek en bespreken wij jouw wensen. Naast onze gezelligheid brengen we ook enorme vakkennis met ons mee. Hierin kunnen wij jou duidelijk adviseren op het gebied van mogelijkheden door het door jou gekozen maatwerk product.

Je kunt ten allen tijden op ons bouwen en staat er nooit alleen voor. Loop je ergens tijdens het proces tegen aan? Ook dan zijn wij er voor jou om samen tot een passende oplossing te komen. Wij zijn transparant, duidelijk en helder waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan.

WOOD MADE Schuur

Wil je de mogelijkheden bespreken voor een houtbouw project? Neem dan via onderstaande gegevens contact op met onze partner WOOD MADE.

+316 34 15 66 45 l www.wood-made.eu l info@wood-made.eu

Samenwerkingen complete verduurzaming woning

Logo Green Factor

Een duurzamer huis levert je veel op. Meer wooncomfort, financieel voordeel, de waarde van de woning stijgt die ook nog eens couranter wordt.
Daarnaast draag je ook bij aan een beter milieu. Het mooie is ook nog dat je in de meeste gevallen niet eens je eigen geld hoeft te gebruiken om
je woning te verduurzamen. Genoeg argumenten om direct te beginnen met verduurzamen.

Veel mensen willen wel verduurzamen, maar weten niet waar ze moeten beginnen. Op een juiste manier verduurzamen vraagt om een
vooruitziende blik en een slim plan. De juiste maatregelen in de juiste volgorde. Dat weten wij als geen ander.

Woning verduurzamen

Wie is GreenFactor?

Een bedrijf wat een steentje wil bijdragen aan een duurzamere wereld. Een groenere wereld begint bij jezelf. Het verduurzamen van je woning is hierin een belangrijke stap.
Wij helpen mensen met het verduurzamen van de woning. Wij geloven dat toegevoegde waarde en onderscheidend vermogen hét verschil maakt in wat je doet.

We hebben een eigen stijl hoe we dit doen.

  • Doelgericht.
  • Resultaatgericht.
  • Praktijkgericht.

Wij vinden dat iedereen die een groene stap wil zetten volledige ondersteuning moet krijgen.

Hoe doen wij dat?

Wij bieden een totaaloplossing voor het verduurzamen van woningen. Onze dienstverlening is gericht op kwaliteit, duurzaamheid en volledige ontzorging.

Wij werken alleen met producten en diensten van de hoogste kwaliteit. Daardoor weet je zeker dat je bouwkundig verantwoord gaat verduurzamen en je daar ook heel lang plezier van hebt.

Waarom wij?

Iedere woning is anders en ieder gezin is uniek. Wij werken niet vanuit een product oplossing. Onze basis is een uitgebreide opname van de woning en inventarisatie van de wensen en doelstellingen van de klant.

De woning zal daarom eerst bouwkundig gekeurd worden. Dat geeft inzicht in de huidige staat van de woning.
Uiteraard ook welke mogelijkheden er zijn om te verduurzamen, wat dit kost én wat dit je gaat opleveren. Samen met de klant bespreken we de uitkomsten en de mogelijkheden.

Als je ervoor kiest om te beginnen met verduurzamen van je woning, regelen wij alles voor je. Ook de administratieve afhandeling zoals de BTW teruggave, subsidie aanvraag, energielabel wijzigen, etc.

Heb je geen eigen geld om te beginnen? Geen probleem! Dit is vaak niet eens nodig. Wij werken samen met financieel adviseurs door het hele land die jou hierbij kunnen helpen.

Je woning verduurzamen is niet langer een uitdaging meer. Het is nu een kwestie van doen.

Contact GreenFactor

Wil je de mogelijkheden voor het compleet verduurzamen van je woning bespreken met onze partner GreenFactor?

Neem dan contact met ze op om de mogelijkheden te bespreken.

085-073 14 80 l http://www.greenfactor.nl l info@greenfactor.nl