Sedumdak Utrecht

Sedumdak op woning Utrecht


DE SEDUMDAK & GROENDAK SPECIALIST IN REGIO UTRECHT

Sedumdak-online.nl

Projecten met sedumdak in Utrecht

Populaire sedumdak producten in Utrecht

Totaalpakket


Sedumdak totaalpakket voor zedem dak

Vanaf €49,45 per m2

Sedummat mix


Sedummat mix

Vanaf €27,95 per m2

Sedumbak ECO

(meest gekozen)


Sedumbak voor zedem dak

Vanaf €52,50 per m2

Groendak met zonnepanelen


Groendak met zonnepanelen

Prijs op aanvraag

Logo Sedumdak-online.nl

SEDUMDAK-ONLINE.NL

Welkom bij Sedumdak-online.nl. Wij helpen jou om je woning of pand te vergroenen en te verduurzamen met een sedumdak. Wil je hier ook zonnepanelen op? Geen probleem want wij leveren ook een sedumdak gecombineerd met zonnepanelen.

Bij ons kun je altijd terecht voor een goed advies over een sedumdak in de regio Utrecht. Daarnaast verzorgen wij ook de verkoop, levering en indien gewenst de installatie van je sedumdak.

In Utrecht hebben wij al veel mooie projecten mogen uitvoeren. Wij zijn dan ook experts op het gebied van sedumdaken en helpen je graag verder met je woning of pand.

Wat is een sedumdak?

Zedem dak

Wat is een sedumdak?

Een dak waar sedum planten aangelegd zijn wordt een sedumdak genoemd. Het wint steeds meer aan populariteit door de mooie voordelen. Het staat ook bekend onder de naam groendak of vegetatiedak.

Een sedumdak kunnen wij in Utrecht aanleggen op zowel platte – als schuine daken.

De Gemeente Utrecht geeft een mooie subsidie van 50% van de kosten van een sedumdak met een maximum van €25 per m2 (en maximaal €25.000).

Sedumdak aanschaffen in Utrecht?

1. DAK OPMETEN

Wat zijn de binnenmaten van het dak waar het sedum komt te liggen.

2. SEDUMBAK OF SEDUMMAT

Kies je voor het aanleggen van een sedumbak of een sedummat oplossing?

3. INSTALLATIE

Ga aan de slag met de aanleg of laat het aanleggen door onze teams.

4. ONDERHOUD

Haal het onkruid 2x per jaar weg en bemest het dak met sedum mest.

Groendak Utrecht


Sedumdak voordelen

Hogere isolatiewaarde

Dakbedekking gaat 3x langer mee

Tot 8% hogere opbrengst zonnepanelen

Meer biodiversiteit

Wateropslag van 40 liter per m2

Subsidie Gemeente Utrecht

Minder brandgevaar

Tot 5% hogere woningwaarde

Subsidie groendak Utrecht

De Gemeente Utrecht wil de biodiversiteit in de regio verbeteren en de kans op overstromingen verlagen. Dat is de reden dat ze een mooie subsidie geven op een sedumdak. Daarnaast verkoelt het de stad met een paar graden als er grootschalig geïnvesteerd wordt in sedumdaken.

Om in aanmerking te komen voor de subsidie moet er voldaan worden aan een aantal voorwaarden. Zo moet er minimaal 10 m2 groendak aangelegd worden. Dit mag gecombineerd worden met buren of andere panden. Het sedumdak moet minimaal een wateropslag hebben van 15L per vierkante meter. Als laatste moet het sedumdak voornamelijk bestaan uit sedumplanten en mossen.

Naast de subsidie op het groendak in Utrecht, krijg je ook subsidie op de kosten van een bouwkundig expert. Deze kan de draagkracht van je constructie checken alvorens je een groendak aanlegt. De hoogte van deze subsidie is €250 tot €1000. Laat je dak dus checken of het sterk genoeg is.  

Sedumdak Utrecht

Zedem dak aanleggen

Wil je een sedumdak kopen in Utrecht? Neem dan contact met ons op 085-0498567 of info@sedumdak-online.nl.

Groendak met zonnepanelen in regio Utrecht

Om je dak maximaal te vergroenen en te verduurzamen is de combinatie van een groendak met zonnepanelen ideaal. Je zonnepanelen worden aanzienlijk minder warm waardoor ze een hoger rendement kunnen behalen. Dit kan oplopen tot een hogere opbrengst van wel 8% per jaar. Wij werken samen met bedrijven uit de zonnepanelen sector om deze combinatie ook in de regio Utrecht aan te kunnen bieden. Vraag dus zeker naar de mogelijkheden hiervoor.   

Complete verduurzaming woning of pand Utrecht

Om woning- en pandeigenaren in Utrecht zoveel mogelijk te ontzorgen, kunnen wij met vele partners in Utrecht een complete verduurzaming aanbieden van een woning of pand. Zo hebben wij samenwerkingen met bedrijven in de: zonnepanelen, isolatie, warmtepompen, nieuwe dakbedekking, overkappingen, houtbouw, architecten, zwembaden leveranciers, aannemers etc. Bespreek met ons de mogelijkheden hiervoor.