Eindhoven Sedumdak


DE SEDUMDAK & GROENDAK SPECIALIST IN REGIO EINDHOVEN

Sedumdak-online.nl

Projecten met sedumdak in Eindhoven

Populaire sedumdak producten in regio Eindhoven

Totaalpakket


Sedumdak totaalpakket voor zedem dak

Vanaf €49,45 per m2

Sedummat mix


Sedummat mix

Vanaf €27,95 per m2

Sedumbak ECO

(meest gekozen)


Sedumbak voor zedem dak

Vanaf €52,50 per m2

Groendak met zonnepanelen


Groendak met zonnepanelen

Prijs op aanvraag

Logo Sedumdak-online.nl

SEDUMDAK-ONLINE.NL

Welkom bij Sedumdak-online.nl de specialist voor een sedumdak in Eindhoven. Vanuit ons hoofdkantoor in de regio Eindhoven vergroenen wij alle daken in Nederland en de Benelux. Bij ons kun je altijd terecht voor een goed advies over een sedumdak in de regio Eindhoven. Daarnaast verzorgen wij ook de verkoop, levering en indien gewenst de installatie van je sedumdak.

Wij hebben al vele projecten gerealiseerd in Eindhoven waardoor we precies weten wat er mogelijk is. Laten we dus eens contact hebben om je sedumdak project te bespreken.

Wat is een sedumdak

Zedem dak

Wat is een sedumdak?

In de volksmond wordt het ook een groendak, zedem dak, vegetatiedak of daktuin genoemd. Het is een dak dat bestaat uit begroeide sedumplanten. .

In de regio Eindhoven realiseren wij dit zowel op schuine- als op platte daken waardoor er altijd wel mogelijkheden zijn.

Opslaan van regenwater tot 40 liter per vierkante meter, isolatie, dakbedekking dat langer meegaat; allemaal voordelen van een sedumdak.

Een groendak is erg duurzaam waardoor de Gemeente Eindhoven hier €25 per vierkante meter subsidie voor geeft. Met een maximum van €25.000. Daarnaast krijg je ook subsidie van Waterschap de Dommel.

Sedumdak kopen in Eindhoven?

1. MEET JE DAK OP

Meet je dak goed op en gebruik daarvoor de binnenmaten. Bestel niet te weinig en niet te veel.

2. KIES JE SEDUMDAK OPLOSSING

Bepaal in de webshop of je een sedumbak of sedummat oplossing wilt of vraag een offerte op

3. SEDUMDAK AANLEGGEN

Laat je dak aanleggen door onze professionals of leg het zelf aan met de geleverde materialen.

4. ONDERHOUD

Als het sedumdak ligt moet je het twee keer per jaar onderhouden en bemesten. En genieten natuurlijk.

Groendaken Eindhoven


Sedumdak voordelen

Isoleert je woning of pand

Verlenging levensduur dakbedekking

Meer rendement zonnepanelen (+8%)

Hogere biodiversiteit

Regenwater opname van 40L per m2

Subsidie Gemeente Eindhoven

Kleinere kans op brand

Woningwaarde neemt toe

Subsidie Gemeente Eindhoven op groendak

Zoals aangegeven stimuleert de Gemeente Eindhoven samen met Waterschap De Dommel de aanschaf van een sedumdak. Ze vinden het belangrijk dat de stad Eindhoven en de regio groener wordt. Dit heeft voor iedereen grote voordelen. Zo kan het water makkelijker wegstromen, waardoor het riool minder zwaar belast wordt. Hierdoor neemt de kans op overstromingen in Eindhoven af. Daarnaast zorgt het ook voor afkoeling van de stad. Dat is erg belangrijk met de toenemende klimaatveranderingen.

De subsidie voor het groendak in Eindhoven bedraagt €25 per vierkante meter. Daarnaast zijn er een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen. Minimale grote is 10m2 en minimale wateropslag moet 40l per vierkante meter zijn. Via deze website kun je de subsidie aanvraag regelen bij de Gemeente Eindhoven. Je kunt ook altijd via deze link bij de overheid kijken of je nog andere subsidies krijgt voor het afkoppelen van regenwater en plaatsing van een groendak.

Daarnaast wordt er ook vaak subsidie gegeven op de constructeur die de sterkte en draagkracht van de dakconstructie kan bepalen. Schakel dan ook een constructeur in als je er zeker van wilt zijn dat je dak sterk genoeg is voor een groendak.

Eindhoven sedumdak

Zedem dak aanleggen

Wil je een sedumdak aanschaffen in Eindhoven? Neem dan contact met ons op 085-0498567 of info@sedumdak-online.nl.

Sedumdak met zonnepanelen in Eindhoven

Een Sedumdak met zonnepanelen is de beste manier om in Eindhoven het maximale rendement uit je dak te halen. De sedumplanten houden je dak en de zonnepanelen koel. Hiermee behaal je tot wel 8% meer rendement uit je zonnepanelen. In de regio Eindhoven hebben wij verschillende partners voor de installatie van zonnepanelen, zoals Sunneroo. Onze adviseurs helpen je graag verder met het bespreken van de mogelijkheden.

Samenwerkingen voor verduurzamen woning

In Eindhoven werken wij met verschillende partners samen om klanten te kunnen helpen met brede verduurzaming. Hierbij kun je denken aan partners voor zonnepanelen, isolatie, warmtepompen, nieuwe dakbedekking, overkappingen, houtbouw, architecten, zwembaden leveranciers, aannemers etc.

Onderstaand de partners in de regio Eindhoven waar wij momenteel mee samenwerken. Wij staan altijd open voor nieuwe partnerschappen. Wil je graag de mogelijkheden bespreken voor een samenwerking, neem dan zeker contact met ons op.