Moswand

Moswand in hal kantoor

MOSWAND

Akoestiek verbeteren l luchtzuivering I gezond kantoor

Een moswand zorgt er net als een sedumdak en een verticale tuin voor dat je pand of woning een groene uitstraling krijgt. Doordat het mos op een speciale manier behandeld is en verschillende kleuren heeft, blijft het jarenlang goed en kunnen we er de mooiste projecten mee realiseren. Daarnaast brengen moswanden grote voordelen met zich mee, waardoor het onmisbaar is in een gezond en productief kantoor.

OFFERTE AANVRAGEN
MOSWAND OF MOSSCHILDERIJ

✔ Scherpe prijs

✔ Vrijblijvend

✔ Binnen 8 uur reactie

✔ Advies op maat

  Voorbeelden moswand en mosschilderij

  Wat is een moswand?

  Een moswand is een wand of muur die voorzien is van allerlei soorten en kleuren mos. Daarvoor gebruiken we rendiermos, bolmos, platmos of een mix van mossen. Een moswand wordt ook wel een mosmuur of groene wand genoemd. Het mos wordt op een houten constructie bevestigd en deze constructie monteren we vervolgens aan de muur.

  Naast het voorzien van de gehele muur of wand, kunnen we ook een mosschilderij maken. Bij een mosschilderij wordt het mos niet aan de muur bevestigd, maar is het verwerkt in een schilderij met een eigen lijst eromheen. Ook de mosschilderijen kunnen we net als de mosmuren in allerlei vormen en varianten maken.

  Voordelen mos wand

  Net als een sedumdak en een verticale tuin kent ook een moswand veel groene voordelen. Daarom zien we steeds meer kantoren en steeds meer particulieren die dit willen. Het ziet er geweldig uit voor de medewerkers en voor klanten. Daarnaast heeft het ook onderstaande voordelen.

  Moscirkel of moswand plaatsen


  Voordelen moswand of mosschilderij

  ✔ Onderhoudsvrij

  ✔ Dempt geluid; verbetering akoestiek

  ✔ Maatwerk mogelijk

  ✔ Opname fijnstof

  ✔ 15% hogere arbeidsproductiviteit door gezonder kantoor

  ✔ Brandvertragend

  Hogere pandwaarde

  Wat is de prijs van een moswand?

  De prijs van een moswand is afhankelijk van een aantal factoren. Het type mos, de grote per m2, de bereikbaarheid en de wensen spelen allemaal mee in de uiteindelijke kosten per m2. De prijs van een moswand varieert tussen de €250 en €850 per m2. Wil je weten wat een mos wand kost voor jouw project? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  Onderhoud mos wand

  Doordat al het mos op een speciale manier behandeld is, is het wel levend maar heeft het geen water, licht en onderhoud nodig. Een moswand of misschilderij gaat daardoor jaren mee en kan op iedere plek toegepast worden. Hierbij is het wel belangrijk om te zeggen dat mos kwetsbaar is. Probeer dus te voorkomen dat alle klanten die prachtige mosmuur willen aanraken.

  Zakelijk of particulier aan de slag met een mosmuur of mosschilderij?

  Ben je van plan om een moswand, mosmuur of mosschilderij te plaatsen in je pand of woning (binnen of buiten)? Neem dan contact met ons op, zodat onze adviseurs de mogelijkheden voor jullie situatie kunnen bespreken onder het genot van een kop koffie.