Moswand

Moswand in hal kantoor

MOSWAND

Akoestiek verbeteren l luchtzuivering I gezond kantoor

Een moswand zorgt er net als een sedumdak en een verticale tuin voor dat je pand of woning een groene uitstraling krijgt. Doordat het mos op een speciale manier behandeld is en verschillende kleuren heeft, blijft het jarenlang goed en kunnen we er de mooiste projecten mee realiseren. Daarnaast brengen moswanden grote voordelen met zich mee, waardoor het onmisbaar is in een gezond en productief kantoor.

OFFERTE AANVRAGEN
MOSWAND OF MOSSCHILDERIJ

✔ Scherpe prijs

✔ Vrijblijvend

✔ Binnen 8 uur reactie

✔ Advies op maat

Voorbeelden moswanden en mosschilderij

Wat is een moswand?

Een moswand is een wand of muur die voorzien is van allerlei soorten en kleuren mos. Daarvoor gebruiken we rendiermos, bolmos, platmos of een mix van mossen. Een moswand wordt ook wel een mosmuur of groene wand genoemd. Het mos wordt op een houten constructie bevestigd en deze constructie monteren we vervolgens aan de muur. Op die manier ontstaat er dus een echte mos muur.

Naast het voorzien van de gehele muur of wand, kunnen we ook een mosschilderij maken. Bij een mosschilderij wordt het mos niet aan de muur bevestigd, maar is het verwerkt in een schilderij met een eigen lijst eromheen. Ook de mosschilderijen kunnen we net als de mosmuren in allerlei vormen en varianten maken.

Voordelen mos wand

Net als een sedumdak en een verticale tuin kent ook een moswand veel groene voordelen. Daarom zien we steeds meer kantoren en steeds meer particulieren die een mos muur willen. Het ziet er ook geweldig uit voor de medewerkers en voor klanten. Daarnaast kent een groene wand ook onderstaande voordelen.

Moscirkel of moswand plaatsen


Voordelen moswand of mosschilderij

✔ Onderhoudsvrij

✔ Dempt geluid; akoestiek verbeteren

✔ Maatwerk mogelijk

✔ Opname fijnstof

✔ 15% hogere arbeidsproductiviteit door gezonder kantoor

✔ Brandvertragend

Hogere pandwaarde

Wat is de prijs van een moswand?

De prijs van een moswand is afhankelijk van een aantal factoren. Het type mos, de grote per m2, de bereikbaarheid en de wensen spelen allemaal mee in de uiteindelijke kosten per m2. De prijs van een moswand varieert tussen de €250 en €850 per m2. Wil je weten wat een mos wand kost voor jouw project? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Onderhoud mos wand

Doordat al het mos op een speciale manier behandeld is, is het wel levend maar heeft het geen water, licht en onderhoud nodig. Een moswand of mosschilderij gaat daardoor jaren mee en kan op iedere plek toegepast worden. Hierbij is het wel belangrijk om te zeggen dat mos kwetsbaar is. Probeer dus te voorkomen dat alle klanten die prachtige mosmuur willen aanraken. Ze zien natuurlijk niet iedere dag mos aan de muur hangen.

Zakelijk of particulier aan de slag met een mosmuur of mosschilderij?

Ben je van plan om een moswand, mosmuur of mosschilderij te plaatsen in je pand of woning (binnen of buiten) om de akoestiek te verbeteren? Neem dan contact met ons op, zodat onze adviseurs de mogelijkheden voor jullie situatie kunnen bespreken onder het genot van een kop koffie.